Nog 17 dagen te gaan. Vrijdagavond 27 januari 2017 om 19.00 uur vertrekt de bus van Doelen Coach weer vanaf de parkeerplaats van de IJsbaan naar het altijd mooie Baselga di Pine in Noord Italië. Om daar weer van een heerlijke trainingsweek te genieten. Er is nog plaats in de bus, dus mocht je nog mee willen…….het is nog mogelijk.

De zaken met de ijsbaan en het hotel zijn inmiddels geregeld. De trainingsuren zijn akkoord bevonden en het hotel Olimpic, de familie Colombini ontvangt ons weer met open armen. Eten en drinken en de cappuccino zijn prima en fijn daar.

Even over het weer…het is al een tijd koud en men schaatst inmiddels op het grote meer(natuurijs). De ijsbaan ziet er prima uit zie de webcam op www.icerinkpine.it en dan onder het kopje webcam. Ook hotel www.hotelolimpic.com voor de plaatjes. Sneeuw is er nog niet gevallen, mogelijk de komende dagen. Hoop het wel het is leuk als het wit is.

Baselga is een leuk bergdorp met alle faciliteiten, zoals pinautomaten, groenteboer, diverse supermarkten, apotheek, bakkers, traiteurs…dus mocht je wat vergeten…alles is te koop.

Aanstaande donderdag 12 januari 2017 om 20.00 uur hebben we nog onze ontmoetingsavond in het clubhuis van de IJsclub Haarlem waar de puntjes op de I worden gezet. Dus voor de deelnemers tot donderdag. Voor de eventuele uitzwaaiers tot 27 januari 2017 op de parkeerplaats IJsbaan Haarlem.

Uw organisatie….Douwe van der Kooi, Ron Elbersen en Peter Looij