De Jeugdcommissie2018-11-08T13:36:53+00:00

Jeugdcommissie IJsclub Haarlem

De IJsclub voor Haarlem en omstreken, kortweg IJsclub Haarlem, is opgericht in 1869 met als doel ‘het beoefenen en bevorderen van de schaatssport in de ruimste zin des woords’. Vandaag de dag wordt er door jong en oud geschaatst, op wedstrijd- en recreatief niveau. Schaatsen bij IJsclub Haarlem is leuk en ontspannend.

Maar IJsclub Haarlem biedt haar leden meer. Naast (wedstrijd)trainingen worden er uiteenlopende sportieve activiteiten georganiseerd.

Agenda:

oktober
1 Start recreanten lessen
1 Start zaaltraining
27 Pupillenevenement
november
3 ingekort clubuur tot 19:00 uur
3 Haarlem Trofee
14 cursus schaatsen slijpen (20:00u in clubhuis)
17 GEEN clubuur
17 Marathon KPN Cup 5