Jeugdcommissie IJsclub Haarlem

Beste Clubleden,

Allereerst willen wij iedereen veel sterkte en gezondheid wensen in deze periode.

Omdat wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen gezond blijven hebben we gister besloten dat onze geplande evenementen in mei en juni niet zullen doorgaan. Dit houd in dat: Familie- en Vriendendag (16-05), Duinendag (13-06) en Kamperen op de IJsbaan (13-06) worden afgelast. Indien mogelijk zullen we de evenementen verplaatsen naar een ander moment, maar het is nu te vroeg om hierover een verstandig besluit te kunnen maken.

Natuurlijk vinden wij het als JC wel belangrijk dat we als club in beweging blijven. Om hieraan een steentje bij te dragen is de eerste #IJCHStaysfit online challenge worden gestart. Houd onze sociale media in de gaten voor meer info.

Groetjes,

De Jeugdcommissie
Martijn, Carina, Daan, Linde, Yesse, Tim, Silke en Myrthe

De Jeugdcommissie organiseert met veel plezier allerlei activiteiten voor de jeugd van IJsclub Haarlem. Maar ook worden er evenementen georganiseerd waar alle leeftijden aan mee mogen doen. Hou de site en ons bord op de club in de gaten, zodat je op de hoogte bent van nieuwe activiteiten.

Onze jaarlijkse evenementen:

Agenda Jeugdcommissie: