De Jeugdcommissie2018-12-04T21:15:50+00:00

Jeugdcommissie IJsclub Haarlem

De IJsclub voor Haarlem en omstreken, kortweg IJsclub Haarlem, is opgericht in 1869 met als doel ‘het beoefenen en bevorderen van de schaatssport in de ruimste zin des woords’. Vandaag de dag wordt er door jong en oud geschaatst, op wedstrijd- en recreatief niveau. Schaatsen bij IJsclub Haarlem is leuk en ontspannend.

Maar IJsclub Haarlem biedt haar leden meer. Naast (wedstrijd)trainingen worden er uiteenlopende sportieve activiteiten georganiseerd.

Agenda:

oktober
1 Start recreanten lessen
1 Start zaaltraining
27 Pupillenevenement
november
3 ingekort clubuur tot 19:00 uur
3 Haarlem Trofee
14 cursus schaatsen slijpen (20:00u in clubhuis)
17 GEEN clubuur
17 Marathon KPN Cup 5
21 Algemene ledenvergadering
24 GEEN clubuur
24/25 Kraantje Lek Trofee

Duatlon 2019

donderdag 3 januari 2019|

Zaterdag 12 januari is het alweer tijd voor de jaarlijkse Duatlon. Om 18:00 scherp zal het startschot vallen.

Duinendag -Pirates of the Caribbean- 1 juli a.s.

maandag 11 juni 2018|

Deze zomer organiseert de jeugdcommissie  weer Duinendag voor alle pupillen en junioren C1. De dag zal dit jaar in het teken staan van Pirates of the Caribbean. Dus haal je piraten kleding vast uit de verkleed kist. Oefen de komende weken vast met kaartlezen en schat zoeken en zorg dat je er bij bent! Schrijf je snel in en neem vooral al je vriendjes van de ijsclub mee.

Olympisch Café

dinsdag 6 februari 2018|

Op 18 februari bouwen we het clubhuis om tot het Olympisch Café! Jullie zijn vanaf 11.30 uur welkom om gezellig met ons te kijken naar de 500 meter van de vrouwen en de voorronde van de ploegenachtervolging van de mannen.

Duatlon zaterdag 13 januari a.s.

dinsdag 2 januari 2018|

Dit jaar zal de 20e editie van de Duatlon plaatsvinden! De Duatlon is een hardloop en schaats wedstrijd georganiseerd door de Jeugdcommissie van Ijsclub Haarlem. Schrijf je nu in!

Nieuws archief
Martijn NikkelsVoorziter
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.