Jeugdcommissie IJsclub Haarlem

Beste Clubleden,

Allereerst willen wij iedereen veel sterkte en gezondheid wensen in deze periode.

Omdat wij het belangrijk vinden dat zoveel mogelijk mensen gezond blijven hebben we gister besloten dat onze geplande evenementen in mei en juni niet zullen doorgaan. Dit houd in dat: Familie- en Vriendendag (16-05), Duinendag (13-06) en Kamperen op de IJsbaan (13-06) worden afgelast. Indien mogelijk zullen we de evenementen verplaatsen naar een ander moment, maar het is nu te vroeg om hierover een verstandig besluit te kunnen maken.

Natuurlijk vinden wij het als JC wel belangrijk dat we als club in beweging blijven. Om hieraan een steentje bij te dragen is de eerste #IJCHStaysfit online challenge worden gestart. Houd onze sociale media in de gaten voor meer info.

Groetjes,

De Jeugdcommissie
Martijn, Carina, Daan, Linde, Yesse, Tim, Silke en Myrthe


De Jeugdcommissie organiseert met veel plezier allerlei activiteiten voor de jeugd van IJsclub Haarlem. Maar ook worden er evenementen georganiseerd waar alle leeftijden aan mee mogen doen. Hou de site en ons bord op de club in de gaten, zodat je op de hoogte bent van nieuwe activiteiten.

Onze jaarlijkse evenementen:

Agenda Jeugdcommissie:

Januari 2020
11 Duatlon
Februari 2020
Pubquiz
Mei 2020
16 Clubevenement 
Juni 2020
13 Duinendag
13 Kamperen met Junioren
Augustus 2020
21/22/23 Zomerkamp

Afgelopen evenementen

Laatste nieuws

#IJCHStaysFit Challenge

dinsdag 14 april 2020|

In deze tijden van quarantaine is het lastig fit te blijven. Daarom zijn wij als jeugdcommissie de #IJCHStaysFit challenge gestart! Het is hierbij de bedoeling dat je samen met je gezin, je huisgenoten of alleen een filmpje van max. 2 minuten (mag ook korter) opneemt. Verwerk hierin een leuke, originele, grappige schaats- of trainingsoefening. Van deze filmpjes maken we dan een compilatie, welke op uiterlijk 16 mei online komt. Zo maken we op afstand met zijn alle één grote IJCHStaysFit - training.

Zomerkamp 2020

woensdag 26 februari 2020|

*SAVE THE DATE ZONNEWENDE* Blok het weekend van 21 t/m 23 augustus in je agenda, want deze editie van het zomerkamp wil je niet missen!!

Zomerkamp 2020!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec