Buitenjan 2019

In het weekend van 6, 7 en 8 september zijn we afgereisd naar de Buitenjan voor het zomerkamp van 2019! Het thema van dit zomerkamp was “Een reis rond de wereld”, we hebben dit weekend veel landen ‘bezocht’. Op vrijdagmiddag zijn we vanaf de ijsbaan met 32 kinderen en 12 begeleiders met de bus naar de groepsaccomodatie Buitenjan gegaan. Hier hebben we s’nachts het eerste nachtspel met buitenaardste wezens gespeeld en afsluitend samen rondom het kampvuur gezeten. De volgende ochtend moesten de kinderen al om 7 uur op voor de ochtendtraining. S’middags zijn we naar Eindhoven gereisd om hier een vossenjacht te doen, de groepen konden visums en paspoortzegels verzamelen bij de Australische surfer, dronken Rus, Braziliaanse voetballer en de Mexicaan. Tijdens het tweede nachtspel zijn we het bos gelegen bij de kernramp Tsjernobyl ingegaan met beschermde kleding, hier moesten we proberen niet gevonden te worden door de besmette overlevenden. Zondag was het helaas weer tijd om richting huis te gaan, maar daarvoor hebben we nog even een ouderwets potje Kwalleballen gespeeld.

De foto’s van het zomerkamp komen snel online!