Buitenjan 2019

In het weekend van 6, 7 en 8 september zijn we afgereisd naar de Buitenjan voor het zomerkamp van 2019! Het thema van dit zomerkamp was “Een reis rond de wereld”, we hebben dit weekend veel landen ‘bezocht’. Op vrijdagmiddag zijn we vanaf de ijsbaan met 32 kinderen en 12 begeleiders met de bus naar de groepsaccomodatie Buitenjan gegaan. Hier hebben we s’nachts het eerste nachtspel met buitenaardste wezens gespeeld en afsluitend samen rondom het kampvuur gezeten. De volgende ochtend moesten de kinderen al om 7 uur op voor de ochtendtraining. S’middags zijn we naar Eindhoven gereisd om hier een vossenjacht te doen, de groepen konden visums en paspoortzegels verzamelen bij de Australische surfer, dronken Rus, Braziliaanse voetballer en de Mexicaan. Tijdens het tweede nachtspel zijn we het bos gelegen bij de kernramp Tsjernobyl ingegaan met beschermde kleding, hier moesten we proberen niet gevonden te worden door de besmette overlevenden. Zondag was het helaas weer tijd om richting huis te gaan, maar daarvoor hebben we nog even een ouderwets potje Kwalleballen gespeeld.

De foto’s van het zomerkamp komen snel online!

Laatste nieuws

Pupillenevenement 2019!

maandag 21 oktober 2019|Reacties uitgeschakeld voor Pupillenevenement 2019!

Ga op zaterdag 23 november met ons mee naar het indoor trampoline park! We gaan dit jaar weer jumpen en daarna gezellig samen eten.

Informatieavond over de JC

woensdag 24 juli 2019|Reacties uitgeschakeld voor Informatieavond over de JC

Op 28 augustus 2019 willen wij graag voor alle ouders/verzorgers van de kinderen van de ijsclub een informatieavond houden m.b.t. de activiteiten van de Jeugdcommissie.

JC Reünie

dinsdag 23 juli 2019|Reacties uitgeschakeld voor JC Reünie

Hoi oud-JC’ers Wij willen graag met jullie het 25 jaar JC vieren. Dit willen wij doen onder het genot van een drankje en een versnapering in het clubhuis. En om jullie te testen of jullie [...]

Zomerkamp 2019

maandag 15 juli 2019|Reacties uitgeschakeld voor Zomerkamp 2019

De inschrijving voor het zomerkamp van de jeugdcommissie is geopend. Schrijf je hier in!

Eindfeesten!

zondag 17 maart 2019|Reacties uitgeschakeld voor Eindfeesten!

Helaas loopt het seizoen weer ten einde... Dit betekent wel dat de eindfeesten er weer aankomen!! Eindfeest 16-: 23 maart Eindfeest 16+: 30 maart

Duatlon 2019

donderdag 3 januari 2019|Reacties uitgeschakeld voor Duatlon 2019

Zaterdag 12 januari is het alweer tijd voor de jaarlijkse Duatlon. Om 18:00 scherp zal het startschot vallen.