Clubkleding vanaf heden te bestellen!

Goed nieuws!

Zoals eerder aangekondigd in de nieuwsbrief van 10 mei j.l. kan vanaf vandaag clubkleding worden besteld aan de hand van de eigen confectiematen.

Zoals eerder vermeld is de kleding gelijk aan de kleding van de clubselectie en de 2 onderliggende wedstrijdgroepen echter zonder sponsorvermelding.

Vanaf heden is de kleding te bestellen op https://www.bioracer.be/nl/mybioracer/?r=k2ZFFgpiGk

Op deze bestelsite vul je je gegevens in en reken je ook af.

De bestellingen worden de komende 5 weken verzameld waarna er geproduceerd zal worden.
De sluitingsdatum voor het bestellen van de kleding is maandag 29 juni aanstaande.
Ongeveer 6 a 7 weken na de sluitingsdatum zal de kleding worden uitgeleverd.
Op deze manier heeft iedereen de kans om in het nieuwe ijsseizoen in de nieuwe clubkleding rond te rijden.

Uiteraard zal zullen er nog meer momenten komen om kleding te bestellen echter zonder de garantie deze kleding bij de seizoen opening te kunnen dragen.

Even voor ieder zijn geruststelling: het design van de kleding zal NIET MEER veranderen.
N.B. de gesponsorde kleding welke wordt gedragen door de eerder genoemde wedstrijdgroepen worden door deze schaatsers met de club afgerekend en worden door de club besteld.