Clubkleding

Home » Clubkleding
Clubkleding 2017-09-09T00:24:17+00:00

Om het clubgevoel te vergroten en jullie in mooie en kwalitatief goede kleding te zien schaatsen, hebben we het initiatief genomen om een nieuwe set clubkleding samen te stellen. Zoals jullie misschien afgelopen seizoen al gezien hebben, schaats de clubselectie in een nieuw pak rond. We hebben op basis van dit ontwerp ook kleding laten ontwerpen in de clubkleuren: blauw, wit en rood. De volgende items worden aangeboden.

•  jasje
  • ritsbroek
  • marathonpak
  • wedstrijdpak (gewoon)
  • wedstrijdpak (speed)

Bestellen

Bestellingen gaan via de speciale webshop van Zaes, deze kunt u hier vinden: https://www.zaesshop.nl/ijsclub-haarlem

We streven naar een eerste bestelling eind augustus zodat in oktober de kleding geleverd kan worden. Via de webshop komen jullie rechtstreeks met de firma Zaes in contact die de levering regelt.

Helmen

Wil je bij het begin van het seizoen met je IJsclub schaatshelm direct het ijs op dan kan dat nu.

Er zijn helmen op voorraad zodat deze direct leverbaar zijn. Het is een donkerblauwe(goedgekeurde) SS3-10 helm met het logo van de club (en naamsvermelding van de leverancier) erop.

De speciale ledenprijs bedraagt € 54

Maatvoering: S/M = 52 – 58 cm  L/XL = 54 – 60 cm

Bestelling kan hieronder onder vermelding van lidnummer, naam, Emailadres en gewenste ma(a)(t)(en)

De kosten dienen te worden overgemaakt naar rekeningnummer: IBAN NL49INGB0000287713 t.n.v. IJsclub voor Haarlem en Omstreken