Fietstochten 2018

/Fietstochten 2018
Fietstochten 2018 2018-05-11T22:12:10+00:00

Fietsen met de IJsclub

Zaterdag 12 mei (LET OP DEZE IS EEN DAG EERDER) staat alweer de 2e fietstocht van dit seizoen gepland. Verzamelplek is bij de ingang van de ijsbaan en we vertrekken om 10.00 uur.

Via dit formulier kunt u zich voor deelname aanmelden voor de tocht van 60 km of 90 km.
We gaan er van uit dat u een (redelijk) geoefende fietser bent en u fietst geheel op eigen risico mee.

Een van de aanpassingen is dat we gaan fietsen met 2 niveaugroepen. Eén groep waarbij de afstanden korter zijn en de snelheid wordt aangehouden tussen de 20-25 km/uur. De andere groep maakt meer kilometers en fietst met snelheden tussen de 25-30 km/uur.

We hebben 6 tochten gepland wisselend op zaterdag en zondag (zie de kalender hieronder) waarbij we een opbouw hanteren in lengte van de tocht. We werken toe naar de fortenroute begin september.

We zullen praktische informatie voorafgaand aan de tochten communiceren via mail en WhatsApp. In geval van slecht weer kunnen we bijv. besluiten een dag eerder/later te gaan.

Deelname

Deelname; (aspirant) leden van IJCH, voor eigen risico, geen deelname kosten, consumpties voor eigen rekening. Het is verplicht een helm te dragen en op een veilige en goed onderhouden sport- of racefiets te rijden. De verkeersregels worden in acht genomen en men volgt de aanwijzingen van de begeleiders.

20-25 km/uur

25-30 km/uur

Zaterdag 28 april

Zondag 13 mei

Zaterdag 16 juni

Zondag 1 juli

Zaterdag 4 augustus

Zondag 2 september

Fortenroute

Fortenroute

Start 10:00  voor ons clubhuis naast IJsbaan Haarlem.

Aanmelden

Men wordt verzocht om zich via deze link voor deelname aan te melden. Bij grote belangstelling kan de organisatie beslissen om een groep in 2 of meerdere, kleinere groepen te splitsen en voldoende begeleiders inschakelen.

Meld je nu aan!

Strava

Maak je gebruik van Strava? Word dan lid van de IJsclub Haarlem club via: https://www.strava.com/clubs/ijsclubhaarlem

Hugo, Jeroen en Hans