Nieuws

Home/Nieuws
Nieuws2019-01-07T13:52:22+01:00
5juni 2020

Bevlogen clublid

Een bevlogen clublid.Niet alleen bij de schaatssport zitten ongelukjes in een klein hoekje, ook in het dagelijks verkeer liggen ze genadeloos op de loer. Daar kunnen mensen als Sjoerd en Boudewijn over meepraten, al hoef je niet per se (oud-)voorzitter te zijn om dit aan den lijve te moeten ondervinden, zo moge blijken uit onderstaand relaas.

5juni 2020

Bestuurlijk Verslag 2019 – 2020

Het bestuur heeft besloten om op dit moment geen Algemene Ledenvergadering te houden. Desalniettemin wil het bestuur jullie niet onthouden van een weerslag van de diverse commissies over het afgelopen schaatsseizoen. Daarom kunnen jullie het bestuurlijk verslag 2019 - 2020 alvast lezen via deze link: "Bestuurlijk verslag"

13mei 2020

Dank!

Lieve mensen, het is een heel goed gevoel dat u zo met ons heeft mee geleefd en om te kunnen lezen wat Aris voor velen heeft betekend.

28april 2020

Turbulente tijd

Beste Clubgenoten, wat een ongelofelijke turbulente tijd hebben we achter de rug, erger dan een rollercoaster. Een aanstormende pandemie en al het leed dat daar het gevolg van was, deed NOC*NSF besluiten om alle sportevenementen tot en met 6 april jl. te schrappen. In navolging van de maatregelen die de Nederlandse regering op 12 maart jl. genomen had.

28april 2020

Clubkleding

Goed nieuws! Binnenkort wordt het voor ieder clublid mogelijk nieuwe clubkleding aan te schaffen.
De kleding gaat er hetzelfde uitzien als de al bij iedereen bekende kleding die de wedstrijdgroepen en clubselectie draagt (zie de afbeeldingen).

28april 2020

Haarlemmers in Frankfurt: Veterans via seniors naar masters speed skating

In 1990 bestaan er in landen als Noorwegen en Duitsland al geruime tijd kampioenschappen voor oudere amateur(club)schaatsers. In 1991 worden Haarlemse schaatsers uitgenodigd om in Frankfurt am Main deel te nemen aan een internationaal kampioenschap voor veteranenschaatsers. Er volgen een aantal enerverende gebeurtenissen, toen en daarna. Hier een aantal herinneringen.