Klaas Pander Memorial

/Klaas Pander Memorial
Klaas Pander Memorial2018-11-11T22:58:49+00:00

Klaas Pander Memorial 2018

Klaas Pander Memorial 2018Op zaterdag 22 december van 20.00 u – 23.00 u wordt de vierde editie van de Klaas Pander Memorial verreden op de ijsbaan in Haarlem.

Inschrijven Klaas Pander

Afvalrace, een puntenkoers en een koppelwedstrijd

Deze wedstrijd in de vorm van een afvalrace, een puntenkoers en een koppelwedstrijd wordt georganiseerd vanuit de IJsclub Haarlem tezamen met de Baancommissie Haarlem voor junioren B tm  Masters van alle verenigingen die hier op de ijsbaan schaatsen.

Koppel

Je vormt met een andere schaatser een zgn., koppel en eerst rijdt een persoon de afvalrace en de andere rijdt dan de puntenwedstrijd. Voor beide races zijn punten te verdienen. Beiden rijden in de finales als koppel waarbij zij elkaar afwisselen.

Alle deelnemers ontvangen een medaille en de winnaars mogen de Klaas Pander Trofee een jaar lang in hun bezit houden. Bovendien wordt in deze trofee hun beide namen gegraveerd en dat betekent “eeuwige roem”. Het reglement kun je hier vinden.

NB: De deelnamekosten bedragen € 5 per schaatser.

Deelnemers

– Henk van der zwaan / Cock baas