Schaatsweek Italië 2020

Foto’s training

Woensdag:
Groepsfoto’s
Uitslagen en tussenklassement wedstrijden.

Maandag:
Uitslagen en tussenklassement wedstrijden.

Zondag:
De ijsclub leden in Baselga hebben top weer☀️ op Ice Rink Piné.

Bekijk hier de eerste foto’s:

Benieuwd naar vorige edities? Kijk hier naar het archief!

• Aris Dijksman 1936-2020
  • IJsclub Haarlem brengt de laatste groet aan Aris Dijksman

Ons erelid Aris Dijksman overleden

woensdag 18 maart 2020|

Op 17 maart ontvingen wij het verdrietige bericht van het overlijden van ons 83-jarige erelid Aris Dijksman. Aris heeft ongelooflijk veel betekend voor de schaatssport in Nederland en voor onze Haarlemse Schaatsclub in het bijzonder. Zo was hij meer dan veertig jaar bestuurlijk actief, onder meer in het gewest Noord-Holland/Utrecht en in de Baancommissie Haarlem. Daarnaast was hij mede-oprichter van de Kunstijsbaan Kennemerland.

Baselga schaatsweek 2020

maandag 17 februari 2020|

Op vrijdag 7 februari vertrok de bus vanaf de ijsbaan. Twee mannen zouden wegens privé-omstandigheden per vliegtuig nakomen. Onze entertainer Douwe kon wegens ziekte dit keer helemaal niet mee.

Schaatsweek Italië 2020

vrijdag 13 september 2019|

In tegenstelling tot andere jaren hebben we nu al, nog vóór het schaatsseizoen begonnen is, de datum voor ons jaarlijkse Baselga-uitje.

In memoriam: Han van Scherpenzeel

woensdag 5 juni 2019|

Wij kennen Han vooral van onze jaarlijkse schaatsweek in Baselga (Italië), een feestje waar hij zelden ontbrak en waar hij altijd weer de sterren van de hemel schaatste.

• Baselga, foto Michel van Bergen

Verslag Baselga 2019

dinsdag 19 februari 2019|

Op vrijdag 25 januari vertrokken wij met 42 personen exact om 19.00 uur naar het mooie en gezellige Baselga.

Baselga schaatsweek

maandag 16 oktober 2017|

Van 26 januari t/m 3 februari 2018 gaan we alweer voor de 32-ste keer naar de roemruchte Olympische ijs ovaal van Baselga. Dat moet iedereen een keer meegemaakt hebben.