Conditie trainingen

Duintrainingen van start

De recreanten kunnen weer beginnen met trainen in de duinen wel op 2 juni a.s.
Er zijn fitwalkgroepen (twee niveaus) en hardloopgroepen (twee niveaus)

Wil je deelnemen? Belangrijk dat je je opgeeft.  Dit kan bij Nicole Boonstra, cjth.boonstra@gmail.com

Laat weten in welke groep je wilt trainen en dan krijg je tijd, locatie en verdere instructies door.

We zien je graag in de duinen, lekkere voorbereiding voor het schaatsseizoen.

Ben Jonkers
Nicole Boonstra
Recreantencommissie

Zaaltraining voor schaatsers

Tijdens de periode dat de ijsbaan open is kan je in de wintermaanden ook meedoen aan de zaaltrainingen van ijsclub Haarlem. Meestal zijn we met rond de 15-25 deelnemers. Dit seizoen en komend seizoen (2019-2020) verzorgt Tessa de training!

Wat kan je verwachten?
Je bent een uur lang lekker intensief bezig. De lessen zijn afwisselend. We trainen vooral de buik- en beenspieren. We doen schaatsoefeningen, maar ook vaak circuitjes. Burpies, opdrukken, wisselpas op en af de bank, muurzitten etcetera. Alles onder begeleiding en naar eigen kunnen. Deelnemers zijn fanatiek – en vaak wat oudere jongere.

Wanneer en waar?
Zodra de ijsbaan open is, starten we weer! Iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur ben je van harte welkom. We sporten in de Schoter gymzaal (Sportweg 9, Schoter scholengemeenschap;ingang tegenover voetbalstadion in Haarlem-Noord).

Fietsen

In het zomerseizoen rijden van toertochten voor de sportief fietsende (aspirant) leden van IJsclub Haarlem.
Er worden tochten van verschillende, in het seizoen oplopende afstand uitgezet die met verschillende snelheid gereden worden. Groep 1 fiets max. 25 Km / uur, groep 2 max. 30 Km / uur. Lees hier verder over deze fietstochten.