Langebaan

Home » Langebaan
6februari 2017

Isabelle van Elst Nederlands Kampioen 500 meter

In het weekend van 3-5 februari werd het NK junioren (A,B,C) verreden in Thialf Heerenveen. IJsclub Haarlem rijd(st)ers behaalden 1x goud en 3x brons!

3februari 2017

Veel ijsclub bij KPN NK junioren

Dit weekend wordt de NK Junioren gereden in Heerenveen We wensen onze junioren heel veel succes!

24januari 2017

Verslag van de spiegelavond IJsclub Haarlem 11 januari j.l

Boudewijn opent deze avond met een kort woordje. Deze avond is de start van een proces en misschien zijn er nog wel één of twee avonden nodig.

22januari 2017

2x Goud en 2x Zilver op WK Sprint voor Masters

Goud op WK Sprint Masters in Inzell voor Monique Boerema en Victor van den Hoff

19januari 2017

Wedstrijd in Leeuwarden

Op 4 februari organiseren wij een wedstrijd op het mooie ijs van de Elfstedenhal in Leeuwarden. Deze wedstrijd duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Het is op zaterdagavond, dus iedereen kan mee!!

17december 2016

Clubkampioenschappen 2016/2017

De pupillen rijden 24 maart hun Clubkampioenschap.

14december 2016

Esther Kiel sporttalent van het jaar

Op dinsdag 13 november werd in de Gravenzaal de huldiging van Stichting Topsport Kennemerland voor Haarlemse topsporters georganiseerd. Esther Kiel won de prijs aanstormende sporttalent meisjes.

13december 2016

Esther Kiel genomineerd als talent van het jaar.

Dit jaar is Esther Kiel genomineerd als talent van het jaar.

3december 2016

IJsclub goed vertegenwoordigd op NK Junioren A/B

Dit weekend worden een aantal NK's gereden voor junioren A en B op de IJsbaan-twente. De ijsclub is goed vertegenwoordigd met maar liefst 11 rijders en rijdsters. We zijn daar super trots op.

27november 2016

Annouk van der Weijden winnares Kraantje Lek

Schaatster Annouk van de Weijden heeft de 35e editie van de Kraantje Lek Trofee gewonnen. Op zaterdagavond legde zij al een goede basis om die op zondagavond af te maken.