Klaas Pander Memorial 2019

Klaas Pander Memorial 2018

Zaterdag 21 december j.l werd er gestreden om de Klaas Pander Memorial. 15 koppels stonden aan de start.

Het ijzersterke duo Tristan Hagen en Wesley Hollenberg wisten hun titel te 🏆prolongeren. De B-finale werd gewonnen door David Peyrot en Daan de Vries. Lees het verslag…

Bekijk hier de uitslagen.

Afvalrace, een puntenkoers en een koppelwedstrijd

Deze wedstrijd in de vorm van een afvalrace, een puntenkoers en een koppelwedstrijd wordt georganiseerd vanuit de IJsclub Haarlem tezamen met de Baancommissie Haarlem voor junioren B tm  Masters van alle verenigingen die hier op de ijsbaan schaatsen.

Koppel

Je vormt met een andere schaatser een zgn., koppel en eerst rijdt een persoon de afvalrace en de andere rijdt dan de puntenwedstrijd. Voor beide races zijn punten te verdienen. Beiden rijden in de finales als koppel waarbij zij elkaar afwisselen.

Alle deelnemers ontvangen een medaille en de winnaars mogen de Klaas Pander Trofee een jaar lang in hun bezit houden. Bovendien wordt in deze trofee hun beide namen gegraveerd en dat betekent “eeuwige roem”. Het reglement kun je hier vinden.

NB: De deelnamekosten bedragen € 5 per schaatser.

Deelnemers

– Cock Baas / Henk van der Zwaan