Op de komende algemene ledenvergadering van 11 mei a.s. komen de herschreven statuten en huishoudelijk reglement definitief aan de orde. Conform de huidige statuten dienen de herziene statuten ingevolge art. 21, veertien dagen van te voren ter inzage te worden gelegd. Om iedereen ruimschoots de gelegenheid te geven inhoudelijk hiervan kennis te nemen, zullen de stukken vanaf 18 april 2017 ter inzage verkrijgbaar zijn op het kantoor van onze club. Tevens zullen de stukken vanaf genoemde datum hieronder bekeken kunnen worden.

Ook zal er een korte toelichting aanwezig zijn waarin de voornaamste wijzigingen worden toegelicht. Mochten er vragen en opmerkingen zijn, dan kunnen deze tot en met 3 mei a.s. schriftelijk gesteld worden aan Louis van Rooden via het e-mailadres van het kantoor van de IJsclub Haarlem of rechtstreeks naar louisencadja@planet.nl.

Update 9 mei: Aanpassing artikel 25, lid 3.  Alle besluiten van de algemene vergadering moeten, tenzij in de statuten of huishoudelijk reglement anders bepaald, worden genomen met volstrekte meerderheid van de uitgebrachte geldige stemmen.