Imke Hermans marathon kampioen van Haarlem

/, home2/Imke Hermans marathon kampioen van Haarlem

Imke Hermans marathon kampioen van Haarlem

2018-03-19T10:20:37+00:00 dinsdag 6 maart 2018|

Maandag 5 maart werd het Marathonkampioenschap van Haarlem verreden. Marathon over 50 ronden voor alle deelnemers aan de baan marathoncompetitie. Het kampioenschap werd bij de Dames gewonnen door Imke Hermans. Gem Wender(M1) en Jesse Vollaard (C1) zaten in de kopgroep van 7 en werden respectievelijk 4e en 6e. Winnaar was Joram Verkerk.

Voor aanvang werden de verse Nederlands Kampioenen Jeroen Janissen (Neo/Beloften) en Freek van der Ham (Jongens Pupillen A) gehuldigd. Beiden van IJsclub Haarlem.

Ben Verduin nam na 38 jaar afscheid als marathonspeaker. Met taart en mooie woorden ontving hij ook nog de Ben Hagen Trofee die jaarlijks wordt uitgereikt aan de meest strijdlustige rijder. Maar dit jaar mocht Ben Verduin de prijs in ontvangst nemen voor zijn inzet van de afgelopen jaren.

Daarna volgde de prijsuitreiking voor alle categorieën van de marathon baancompetitie in seizoen 2017/2018

uitslag en foto’s op: https://www.ijsclubhaarlem.nl/marathonsc…/wedstrijdkalender/