Ook op woensdag 29 januari werd onze medewerking gevraagd door de studenten van de opleiding Sportmanagement en Ondernemen van de HvA. Dit keer ging het om, zoveel mogelijk gesponsorde rondes te rijden voor de Sjinkie Knegt Foundation.

Met dank aan Jan Zöllner, Jan Dam, Sylvia Oltmans, Nicole Boonstra, Ruud Volger, Theo Laarman, Willy Gies, Wilma Koek en Arie Witlox werd dit een bijzonder geslaagd evenement.
Na het schaatsen was boven bij Maarten’s Café een bijeenkomst voor de studenten. Sjinkie Knegt en zijn vrouw waren hierbij aanwezig. Er werd een uitgebreid interview gehouden met Sjinkie Knegt over het drama wat hem was overkomen bij het aansteken van een haardkachel. Ook was er een korte dia-presentatie en vertelde zijn vrouw over het kinderboek dat speciaal voor hun 2 kinderen geschreven is naar aanleiding van het ongeluk van Sjinkie. Het sponsorschaatsen heeft in totaal een bedrag van € 750,50 opgeleverd. De student met de meest geschaatste rondjes kreeg 2 tickets voor Thialf World Cup Schaatsen.