Alternatief Zomerkamp 2020 – Crime Scene Investigation (CSI)

Begin dit jaar leek het erop dat Zonnewende dit jaar helaas niet door zou kunnen gaan. Gelukkig bleek dit afgelopen weekend niet helemaal waar en konden we met een groep van ruim 40(!) kids terecht op de ijsbaan om daar als nog op kamp te gaan!
Tijdens het weekend stond het thema CSI centraal. Met spelletjes in de middag konden de groepen verschillende hints verdienen om de ontvoering van Gerrit Jan Heijn op te lossen. En dat is gelukt; ’s avonds kon namelijk elk groepje op pad om in Bloemendaal opzoek te gaan naar meneer Heijn. Onderweg kwamen ze langs de bendeleden van de Bende van Ellende, waar ze soms lastige vragen moesten beantwoorden om zo de weg naar meneer Heijn te vinden.
Na het nachtspel was er nog even de tijd voor een kort spelletje weerwolven, voordat iedereen zijn of haar tent opzocht voor een bijzondere nacht op de ijsbaan. Tenminste, dat hoopten we als Jeugdcommissie… Tot diep in de nacht bleef het er onrustig en het gerucht gaat dat velen helemaal niet hebben geslapen.
En dat was te merken de volgende ochtend. Toen we vertelden dat we zouden gaan suppen door de Haarlemse grachten, hoorden we overal ‘Ah nee, moet dat echt?!’ en ‘Maar het is zo koud!’. Gelukkig was na 5 minuutjes op het water de stemming stukken beter en heeft iedereen het kamp met een grote glimlach afgesloten.

Deelnemers:

[cfdb-html form=”JC – Alternatief Zomerkamp 2020″ show=”naam”  role=”Anyone” permissionmsg=”false”]- ${naam} 
[/cfdb-html]